Ouders:
Wild divine’s Boston Supersonic Rocket ‘Kobe’ &
Sensational Spirit This is True ‘Sienna’

Geboren op 12 oktober 2015

Ze kregen 8 prachtige puppen!

Dunya wordt o.a. getraind in agility en gaat graag op lange wandelingen met haar aussie huisgenoot Khaya. Zij lijkt niet alleen qua uiterlijk veel op haar moeder Sienna!

Taz is een ranke felle aussiedame. Maar dat komt haar baasje goed uit, zij loopt wedstrijden in agility in zowel fci als asca.

Ayla stal ons hart in het nest en is bij ons gebleven. Wij lopen o.a. wedstrijden in agility en het veedrijven. Ze is altijd overal voor in.

Indi woont aan de Belgische kust waar ze naast het trainen geniet van lange wandelingen met haar baasjes en de kinderen.

Aico is zoals zijn stamboom naam al voorspelt een echte karaktervolle reu. Hij traint agility en maakt Limburg onveilig met zijn huisgenoot aussie reu Wubbo.

Aiden is een kanonskogeltje op de agility baan. Ook in het dagelijks leven geeft ze bij alles 300% en huppelt ze vrolijk door het leven.

Jarrah is voor vrouwtje Sarah onmisbaar geworden. Ze ontdekken samen alle mogelijke hondensporten en doen ook mee aan dogsurvivals!

Timber is een gevoelige reu, maar met zijn baasjes heeft hij in het speuren zijn passie gevonden. Hij is 8 pootjes op 1 buik met zijn aussie huisgenootje Izzy.