Stamboom: https://aussie-info.ru/dog.php?id=18637&screen=4&partnerid=33523&level=6&ilevel=5&fbclid=IwAR3mapcL7529YsERkQP2MEcLIOXgGzJzkRppEdAGz7rTQHnfOkJUAHQRXKQ

De pups zijn op 17 maart geboren!

Als eerste werd er een mooi rood met wit reutje geboren. Zijn stamboom naam is True to the Bone Dynamic Jumper. Hij gaat wonen bij halfbroer Ravi uit het C-nest op de boerderij. Ravi en Ruby gaan veel leuke avonturen beleven samen.

Als 2e kwam Diezel, een prachtig lichte red merle reutje ter wereld. Zijn stamboomnaam is ‘True to the Bone Distance Control’ vernoemd naar het op afstand werken in de sport. En een sporter is het zeker! Hij is heel hoog in energie en gedreven voor voer en spel.

Ilvy vond het leuk het afwisselend te houden dus als 3e kwam er weer een bruin reutje, een mooie driekleur met veel tan op zijn wangetjes.

Darcy heeft zo’n mooie tekening met zijn donkere rood en felle tan. Daarom krijgt hij de naam True to the Bone Dress to Impress. Darcy gaat lekker mee naar school waar zijn baasje les geeft en leert allerlei leuke tricks.

Nu was het weer tijd voor een merle, Dyson is een druktemaker met zijn mooie donkere vlekken kroop hij net na geboorte al over alles en iedereen heen. Daarom dachten we dat de naam ‘True to the Bone Daredevil’ perfect zou passen. Maar eigenlijk is het best wel een bedachtzaam kereltje. Hij is open en vrolijk maar denkt wel na voordat hij iets doet. Dyson woont nu met zijn nieuwe hondenmaatje Charlie.

True to the Bone Down and Dirty stelde zich als 5e aan ons voor, tot onze grote verbazing was het weer een reutje. Deze keer met maar weinig wit en veel vlekjes. Grappig hoe verschillend ze allemaal zijn. Mason veel plezier in je nieuwe huisje!

Als laatste van de 6 broers werd Loui geboren. Een heel mooi donker rood met tan reutje. True to the Bone Driven by Instinct zal beschikbaar blijven voor onze kennel en gaat gezellig in de buurt wonen.