Stamboom: https://aussie-info.ru/dog.php?id=18637&screen=4&partnerid=33523&level=6&ilevel=5&fbclid=IwAR3mapcL7529YsERkQP2MEcLIOXgGzJzkRppEdAGz7rTQHnfOkJUAHQRXKQ

Wij verwachten dat de pups uit deze combinatie geschikt gaan zijn voor alle takken van hondensport.
Ze zullen rood en red merle zijn al dan niet met wit en tan.

Vader Kid komt uit Amerika en is gecoupeerd, we verwachten gewoon allemaal lange staarten.
Kid is 51cm en 23kg, Ilvy is 50cm en 19kg

Vanwege de flinke dosis werklust die we verwachten zoeken wij ook absoluut baasjes die affiniteit hebben met hondensport. Er is nog 1 reutje beschikbaar neem contact op voor meer informatie.

De pups worden bij ons in de huiskamer geboren. In de socialisatie van de pups volgen wij het programma van puppyculture. Zo doen wij aan Early Neurological Stimulation en zullen de pups al worden geïntroduceerd aan o.a. de clicker, de bench en lopen aan een lijntje. Ook krijgen alle pups een volledig Embark dna- profiel voordat ze verhuizen. Wij plaatsen de pups op basis van karakter (in overleg met de nieuwe eigenaren uiteraard), maar daardoor zal pas op de leeftijd van 7 weken duidelijk zijn wie naar welk huisje gaat.

De pups zijn op 17 maart geboren!

Als eerste werd er een mooi rood met wit reutje geboren. Zijn stamboom naam is True to the Bone Dynamic Jumper en in het nest noemen we hem nu Duke.

Als 2e kwam Dillen, een prachtig lichte red merle reutje ter wereld. Hij lijkt erg op oma Sienna (alleen dan zonder tan). Zijn stamboomnaam is True to the Bone Distance Control.

Ilvy vond het leuk het afwisselend te houden dus als 3e kwam er weer een bruin reutje, een mooie driekleur met veel tan op zijn wangetjes.

Darcy heeft zo’n mooie tekening met zijn donkere rood en felle tan. Daarom krijgt hij de naam True to the Bone Dress to Impress.

Nu was het weer tijd voor een merle, Dyson is een druktemaker met zijn mooie donkere vlekken kroop hij net na geboorte al over alles en iedereen heen. De naam True to the Bone Daredevil past hem perfect.

Dexter True to the Bone Down and Dirty stelde zich als 5e aan ons voor, tot onze grote verbazing was het weer een reutje. Deze keer met maar weinig wit en veel vlekjes. Grappig hoe verschillend ze allemaal zijn.

Als laatste van de 6 broers werd Dwight geboren. Een heel mooi donker rood mannetje. Hij is een driekleur dus er zal nog tan bij komen de komende weken. True to the Bone Driven by Instinct.

C- nest 6 weken oud met moeder Ilvy, door Dako fotografie