ouders:
WTCH Tenth Creek Ranch Rory ‘Kaya’ &
True to the Bone Awesome All Around ‘Ayla’

Geboren op 4 april 2019

Banner is een lieve zachtaardige stuiterbal. Hij wordt o.a. getraind in detectie en maakt prachtige wandelingen in de Alpen met zijn 2 benige huisgenoten.

Boaz is uit aan het groeien tot een mooie imposante reu. Hij wordt o.a. getraind in gehoorzaamheid en toonde al veel interesse in het schapen drijven.

Ilvy was een klein draakje in het nest maar ik werd verliefd. Ze woont bij Petra maar is beschikbaar voor onze kennel. Ze is super snel en wendbaar in de agility en werkt precies en alert in de obedience.

San is een olijke aussiereu met energie voor 10. Hij wordt getraind in agility en liep in no time in de 3e graad. Als hij niet aan het trainen is raust hij rondjes rond het huis met zijn aussie huisgenootjes.

Syrah is qua karakter nog precies zoals in het nest, een zachte knuffelbeer. Zij stuitert vrolijk door het leven en toont veel talent op schapen drijven en in de dogfrisbee sport.

Als laatste kwam er een prachtig donker pupje tevoorschijn. Izzy woont in België en geniet naast het hardlopen met haar vrouwtje en raussen met haar andere aussies van de trainingen in o.a. agility en obedience.

De meisjes
De jongens